tisdag 26 maj 2009

Veckan....

Funderar idag på var vi ska bo denna gång i Thailand i vinter. Flygstolarna är ju bokade o betalda. Klart e ialla fall att det blir Krabi regionen igen men längre söderut. Det blir Koh Lipe, Kho Lanta och ett par dagar i Ao Nang igen. Är borta 17 dagar. Funderar på Bundhaya resort på Ko Lipe som man ser här:

Tisdag: Jobbar kväll. Sticker upp en stund på rasten till fallskärmsklubben o kollar när min kära man jobbar och de andra hoppar. Han lär ha hoppångest idag :-)
Onsdag: Jobb till 15.30 och sedan blir det fest i Trollsjön med jobbet.
Torsdag: Jobb till 15.30
Fredag: Jobb till 15.30. Ev hälsa på Bube eller någon annan rolig prick.
Lördag: Till Småland och hälsa på Malin, Gustav o Gabriel. Sova över.
Söndag: Hem från Småland. Kör in om svärföräldrarna i Ängelholm en stund.
Måndag: Birthday for me! Shopping med Anna hela dagen i Malmö!


måndag 25 maj 2009

Då var det klart!!


Jaha då har man ingen återvändo. Nu har jag gått med i Skydive syd och kommer den 27 juni att börja en s.k Aff utbildning (en av de två fallskärmsutbildningarna som finns att välja på)
I denna utbildningen har man två instruktörer med i luften de första hoppen som håller i en och det känns lite tryggare(tror jag hehe)
Ska bli riktigt kul! Och så har jag ju en underbar man som kan hjälpa o stötta mig.

Idag e jag ledig från jobb och har varit och solat med min kompis Annica och varit hos hennes hästar. Glömde bort tiden till sjukgymnasten i Lund gjorde jag också. Pinsamt! Nu får jag väl hem en räkning på 300 spänn suck :-(


fredag 22 maj 2009

Högst på önskelistan


Fyller ju år den 1 juni och önskar mig en ny dator så att jag o mannen slipper slå halvt ihjäl varandra om vems tur det är att ha datorn :-)
Denna värstingen från Sony vill jag ha!

Funderar så det knakar!


Ja igår provade jag ju ett s.k tandemhopp vilket ja som typ alla andra tyckte var skithäftigt och nervpirrande. Efter nästan 20 år med hästar och ridning som hobby så har jag lagt dem på hyllan erkänt för mig själv att det finns annat i livet som jag vill göra nu.
Funderar på att börja hoppa som min man men tycker det är sjukt mycket pengar(nästan 10.000 kr för utbildningen) och så e det ju det här med att våga hoppa själv. Att ta steget liksom...Fast o andra sidan så brände jag 2500 i månaden på krakarna så why not?
Ja hjärncellerna går på högvarv nu !