måndag 26 oktober 2009

Så jäkla nice helg!

Jag säger bara undervattensrugby YES YES YES! Sjukt kul och jag lovar man gjorde nog av med fler kalorier än man någonsin gjort tidigare på en dag :-) Måste göras om!

Jag drömmer...
...om massor just nu. Vill ha så mycket. Min önskelista till jul ser väl ut såhär på ungefär :-)
*många äventyr och upplevelser (högst på listan är forsränning i Dalarna och ska göras till sommaren om någon vill hänga med)
*ett konto fullt med pengar till sommarens hoppning
*en ny garderob fylld med Filippa K, Tommy Hilfiger och annat skoj
*sömnpiller så man slipper plågas av den grymma flygresan ner till Krabi
*en ny bikini
*massor med PS3 spel
*en ny skydive tröja som Daniel förstörde i tvätten
*en resa till min 30 års dag
*en resa till Costa Rica eller Seychellerna
*ett nytt SNÖ of Sweden halsband

Skulle vilja åka och bowla någon dag så e det någon som vill hänga med så slå en pling. Lite käk på vägen ska det ju då givetvis bli också :-)

söndag 18 oktober 2009

Back again!

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev sist ehum...
Sitter och funderar på min 30 års dag. Är sugen på ytterligare en resa då men vet inte riktigt var. Får bli en billigare resa med tanke på Thailandresan i januari. Funderar på Sharm el Sheikh i Egypten eller Grekland igen(hmmm för typ 10 gången) Hade jag fått välja så hade det ju givetvis blivit Costa Rica men det får jag drömma mig bort i ett bra tag till :-)
Jaja jag har ju lite tid att tänka i denna sjukt tråkiga höst och vinterperiod.
Fallskärmshoppningen lider mot sitt slut och jag tror att det blev sista hoppet idag för säsongen(hmmm ja Greg, jag veeeet att jag säger det varje vecka haha)
Jag och älskling simmar för fullt nu för att hålla formen(eller försöka iallfall) och på söndag så blir det undervattensrugby. Ska bli sjukt skoj! Jag ska kötta all hehe.

Håller även på att ta dykcert för tillfället. Känner dock inte att det är något jag kommer syssla med i större utsträckning. Kommer dyka nån gång när vi är utomlands och kanske nån enstaka gång härhemma på sommaren men det kommer bli svårt att slita sig från allt hoppande.

Dagens fundering: Varför tjatar så många runt oss om barn? När ska ni ha barn? Hur gamla är ni nu igen? Hade det inte varit mysigt? Åhhhhh Kan inte vissa bara inse att det finns ett annat liv för oss. Livet behöver inte gå ut på att skaffa barn. Det finns en annan värld för mig och min man och den världen diggar vi enormt mycket. Vi vill leva livet ett tag till inan vi skaffar barn. Ok? Bra tack!

Puss o kram