lördag 31 juli 2010

Vill du ha ett snyggt och välmående hår?

Nu ska ni läsa detta om ni vill ha ett snyggt, välmående och glansigt hår.
Glöm Ica-shampot!
Varför? Jo......

Man ska ta hand om sitt hår och särskillt nu på sommaren när det utsätts för sol, saltvatten, klor osv. Bra shampo, balsam och inpackning är A och O för ett välmående hår. Men det visste ni ju säkert redan ;-)
Håret behöver aminosyror, näring och fukt för att må bra och ett Ica shampo innehåller ca 10 % av detta medans resterande 90 % är vatten.
Ett bra schampo innehåller betydligt mer av detta.

Ett nytvättat hår av ett bra schampo skall inte kännas glansigt utan ganska strävt. Det är nämligen silikoner i schampot som gör att ett hår känns lent. Dock så känns håret bra igen efter användning av balsam och när det sedan torkat.

Silikonet i Ica-schampot är inte vattenlösligt! Detta innebär att för varje gång håret tvättas med ett silikonschampo så bildas en hinna runt hårstrået. Denna hinna täpper till era stackars strån. Har det gått så här långt så kan inte ens schampot längre tränga in i hårstråna för att tvätta rent, och en inpackning gör varken till eller från. Glöm inte att hinnan även täpper till hårbotten.

Så köp BRA hårvårdsprodukter om ni vill få ett fint och välmående hår.
Mina favoriter just nu är
shampo, balsam och inpackning från Aussie. Shampo och balsam kostar ca 95 kr st och 3 minute miricale inpackning ca 120 kr på Kicks. Inte så blodigt och så är de dryga och räcker länge. http://www.kicks.se/harvard/kicks_tipsar/upptack_aussie/

och
glansdroppar från Scandinavian formula för ca 80 kr på Kicks.

1 kommentar:

 1. Billiga sexleksaker intimleksaker.com
  Anal dildo intimleksaker.com
  Kamagra intimleksaker.com
  Sexleksaker intimleksaker.se
  sexshop intimleksaker.com
  sex toys intimleksaker.com
  sex shop intimleksaker.com
  Herbal medicines naturalpharmacy.eu

  SvaraRadera