tisdag 4 januari 2011

Shopping och ögonfransförlängning

Trodde inte det skulle vara REA hysteri fortfarande men jag hade tydligen fel för 1 miljard människor skulle tydligen på samma ställe som mig och mannen.

Tycker mest att det alltid är skit bara på rean. Sådant som inte har blivit sålt tidigare.
Fick dock hem ett par reaplagg själv för en gångs skull. Var ju tvungen att handla nya träningskläder även om jag verkligen inte ville lägga pengar på det men mina urtvättade Puma byxor från 2007 har snart gjort sitt och träningstopparna har krympt eller något i den stilen ehum....
Träning 2011 here I come!

Blev även 4 nya lampor på XXXLutz.
Två vita bordslampor som ska stå i köksfönstret och 2 svarta taklamnpor som ska hänga ovanför matrumsbordet. Taklamporna kommer dock inte förrän om 2-3 veckor.
Tycker det var dåligt att man inte ens har lampor hemma på lager?!Nu ska jag förlänga mina ögonfransar hos min kompis Sarah. Hon är under träning så vi gör det i två omgångar. Har fått hälften av fransarna på och det e så himla snyggt!
Ska fortsätta idag så det blir färdigt. Kommer lägga ut lite bilder senare :-)


Saknar värmen. Tycker vintrarna blir värre och värre och min träning bara står stilla eftersom jag inte kan öva på att cykla och vara ute och gå så bra. Hoppas skiten försvinner snart.

Saknar solen och värmen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar