lördag 2 april 2011

En dagens och så behöver jag Stockholmstips

Sitter och kollar lite vandrarhem i Stockholm.
Ska ju dit på en liten tripp i början av juni för att se min stora idol Bryan Adams. Blir nog en tur till Barkarby outlet eller vad den heter och så får man ju kika lite i Odd Mollys butik, Nk, strosa i Gamla stan och åka lite karuseller :-D
Har ni några bra tips på vad man inte får missa när man är i Stockholm eller tips på roliga saker att göra? Dagens outfit blev Canna cardigan i indigo, linne från H&M, jeans från Gina Tricot och sjal från Kappahl. Dagens lunch blev min hemmagjorda risotto med sparris, portabellasvamp och tryffelolja.

5 kommentarer:

  1. Jättesnygg outfit! Tyvärr har jag inga tips till Sthlm, men är inte Mathilde värt ett stopp tro?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja du är ju inne lite "OM Mollywalk" som den kallas.Starta med TINTIN style,OM butiken, Lilla Mathilde på Biblioteksgatan, Stora Mathilde i PK huset, NK och avsluta med Åhléns City.........och som du säger en tur till OM Barkarby Outleten är ju inte heller helt fel ;=)Brukar ju vara riktigt bra priser på provkollektionen i storlek 1 som du ju har.
    En del av butikerna har ju många andra märken också.....så då får du det på köpet.
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  3. Snyggt!!! Måste nog till KappAhl igen...
    kram

    SvaraRadera
  4. Tack!

    Och tack för tipsen Halvan! Mannen kommer säkert inte att gilla den rundan hehe.

    SvaraRadera
  5. PS - har ett restaurangtips till er: Bistro Bestick på en tvärgata till Drottninggatan. Det var jättegott! Se mitt inlägg här: http://oddmollytigern.blogspot.com/2011/02/bistro-bestick-stockholm.html. Det var mysigt och väldigt gott! Annars är Grill en hit, med mycket mer liv, betydligt större och dyrare. Fast väldigt, väldigt gott :-)

    Kram

    SvaraRadera