fredag 17 augusti 2012

Bloggtorka och lite annat

Hej!
Måste erkänna att jag har bloggtorka just nu.
Det är så mycket annat än bloggen som jag vill prioritera nu och med en liten kille som kräver mycket uppmärksamhet så finns det inte mycket tid för långa inlägg eller många bilder.
Min lilla lediga tid går åt till träning, fallskärmshoppning, städning eller umgänge med familjen och vännerna.
Ja och så kommer den där tanken om att sluta blogga igen som har dykt upp många gånger men på något vis så är ju detta min lilla dagbok som jag kan gå in och titta i och bläddra tillbaka i precis när jag vill och minnas det som varit(vilket jag faktisk gör lite då och då) Gör ni också det? Bläddrar tillbaka och kollar vad ni skrivit för typ två år sedan osv?
Bloggen har ju dessutom ändrat riktning lite då det inte är så mycket outfits, recept och makeuper som innan och istället lite mer av barn och fallskärmslivet men det är där jag är nu och det är så jag vill ha det i min blogg.
Ja och jag vill såklart inte lägga alla mina sparpengar på kläder just nu då jag kommit igång med hoppningen igen och man gör lätt av med 1500 kr under en helg på hoppfätet och ny utrustning har inhandlats så det är inte kläder som kommer först på listan även om jag alltid kommer att vara ett klädfreak :-) Skulle dock gärna vilja ha ett par snygga jeans eller byxor nu till hösten men känner inte att det är lönt nu när jag håller på att gå ner de sista 4 kilona som tyvärr sitter på ändan och lite på magen :-/
Jag har iallafall två höstmollysar som snart anländer så jag hoppas de blir bra :-)

Ikväll ska jag och maken gå på bio och se Snabba cash 2 med superskådespelaren Joel Kinnaman,
Ettan var ju grymt bra och jag hoppas denna är ännu bättre.


Dagens blev: Linne Rosemunde, top Vila och gamla short från Esprit. 


Har beställt en lära gå stol till Vincent från Jollyroom. Hoppas han gillar den :-)

Ha en trevilg kväll!
Kram

7 kommentarer:

 1. Vilken rolig gåstol! Nåt Gyril älskade så var det sin ärvda hoppgunga. Hon hängde där och hade full koll över vår lilla lägenhet som vi bodde i där i Stockholm.

  Förstår dina tankar för jag umgås också med samma tankar om nedläggning av bloggen. Fast det handlar mer om att jag känner mig obekväm med att fd kollegor osv läser.
  Samtidigt vet jag att jag kommer att sakna att skriva.
  Nja vi får se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en sådan funderar vi också på. Hur fäster man den??

   Radera
  2. Vår - som var en uråldrig modell från -93 - fästes med en sorts bygel i dörrkarmen. Det finns säkert mer utvecklade varianter nu.

   Radera
 2. jag har haft blogguppehåll i nästan två år, men saknaden blev så stor så jag stod inte ut:)) Och precis som du säger så är det ju en dagbok med såna där " aaa just det, så var det ju då, det hände ju då". Och många trevliga bekantskaper där ute i rymden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis! Man har svårt att hålla sig borta ändå på något vis :-)

   Radera
 3. Va fin gåstol den kommer vincent älska :) ni kan låna vår hoppgunga om ni vill :) kram från erika:)

  SvaraRadera
 4. Ja det kan han gärna göra!
  Kram!!

  SvaraRadera