lördag 27 oktober 2012

Provar Please men är det något för mig?

Hej!
Första riktigt kalla dagen med vacker frost utomhus och härligt solsken.
Vill inte ha vinter men är det sådana här dagar så gör det inget, då är det bara härligt.

I går var jag på det nya mega stora köpcentrat Emporia i Malmö. Det var faktist inte så farligt med kaosen som jag trodde men jag lyckades hamna mitt i värsta bråket inne på Kicks där två tjejer stal varor och butikspersonalen sprang efter och skrek att folks skulle stoppa dem.
Personalen lyckades dra till sig deras väskor men de hann undan. Lite senare kom dock två vakter bärandes på den ena tjejen vilt skrikande och fäktandes och att de kunde kn-la sig själva och att de skulle dö...bla, bla, bla....ja typ något sådant :-D Sedan kom de med den andra tjejen också.
Bra att de fick fast dem iallafall.

Gillade Kicks på Emporia då de hade mitt favoritmärke Mac vilket inte finns i alla Kicks butiker tyvärr. Det blev iallafall ett köp trots att hela personalen var i chock och knappt kunde ta betalt efter tumultet.
Vad det blev visar jag troligtvis ikväll.
På väg hem testade jag två stycken Please jenas som ju har blivit så himla poppis. Jag har aldrig provat dem förr då jag tyckt att de var lite för "grabbiga" för min smak men när jag väl fick på mig dem så var det nog de skönaste byxor jag haft på mig! MEN.....vad tycker ni? Jag köpte aldrig dem men lade undan dem och måste bestämma mig idag.
Ska jag behålla dem?? Hur tycker ni de sitter på just MIG? Jag är inte van vid fickor där bak som sitter lägre ner och sedan är ju just baken på mig bredare än allt annat på kroppen så jag är lite osäke.
Ärliga nu tack!
(de jag har på mig är i stl xs som butikspersonalen tyckte jag skulle ha och tog jag s så hängde de där framme som de väl egentligen ska göra men det gillade jag absolut inte och de är ju stora i storlekarna + att de töjer sig en hel del)

Ha en riktigt fin lördag och nu ska jag förbereda kvällens trerätters till våra gäster.
Återkommer ev med en en dagens och Kicks köpet ikväll.
Kram

 

11 kommentarer:

 1. Jag tycker de sitter snupersnyggt på dig! Köp!
  Byxorna är ju grymt sköna, så du komemr inte att ångra dig :-)
  Kramar Helena

  SvaraRadera
 2. Köp säger jag med! Dels för att de sitter super (din rumpa ser inte alls konstig ut!) dels för att de är så rackarns sköna. Jag bor i mina och jag är nog bredare över rumpan och kortare än du ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sitter skitsnyggt, köp! Jag bor i mina...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har många please o har haft det ett tag. Dock gillar jag dem riktigt baggy, tycker att det är vitsen m dem. Gärna m kavaj el lite mer uppklätt uppe.
  Har inte vågat ta mig t Emporia än:)

  Trevlig helg

  Jenny

  SvaraRadera
 5. Sitter riktigt supersnyggt på dig!!!
  Och ja de töjer sig, lite beroende på hur mycket stretch det är i dem, skiljer sig en del. Jag har ett gäng Please, i princip de enda jeans jag använder just nu. Supersköna att ha på sig! Köp säger jag också!
  Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
 6. De är gôrsnygga på dig (på ren gôtebosska :)) Absolut behålla. Snyggt med nitarna också. Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefina på dig. Köp dem :)

  Jag har några par och alla har töjt sig rätt rejält så ta hellre ett par som är lite tajta. De hinner bli ´baggy tids nog :) Själv är jag helt frälst i baggy-jeans så för mig var det ett självklart val men Please är ju så bra för de sitter snyggt både lite "skinny" och "baggy" tycker jag :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 8. Tycker också de sitter väldigt bra och ja som ovanstående, de töjer sig. Du provade inte dem på Emporia va`? För jag kunde inte se några, men hann förmodligen inte heller runt hela bygget. Klem

  SvaraRadera
 9. Dom sitter jättefint på dig! Min rumpa skulle dock beöva ett halvårs hårdträning i något gym innan dom sitter bra på mig:(
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Tack för era kommentarer! Jag behåller ett par av dem de är ju så himla sköna:-)
  Kram

  SvaraRadera
 11. Har letat på hela Emporia och hittar ingen som säljer pleas jeans! Var?

  SvaraRadera