söndag 25 november 2012

Längtat,längtar och så en liten nyhet från Cream

Hej bloggisar!

Två veckor har gått sedan operationen och jag längtar som en galning till att få börja gå ordentligt igen.
Och tänk om det lyckats denna gången. Då ska jag vara den första som står redo när skoaffärerna öppnar och unna mig ett par nya läckra pumps eller stövlar, that´s for sure! Längtan efter att få vara fin om fötterna igen när man går på fest är stor.
Längtar till att få börja träna ordentligt igen och efter alla roliga pass på gymmet. Längtar efter att få julpynta, längtar till att få äta ett gott julbord, längtar till tjejkompisarna kommer på julbak nästa helg, längtar till sol och värme, längtar till fallskärmssäsongen börjar igen, längtar till min vän kommer hem och hälsar på från Dubai, längtar till lillprinsen kan springa i trädgården en varm sommardag och ha vattenkrig med mamma, längtar till projekt lastpall är färdigt(vilket blir i morgon).....oj vad jag längtar efter saker just nu!

Dagens blev ett par nya långa strumpor från Cream som jag inte använt tidigare tillsammans med kofta och underklänning som också är från Cream.
Invigde min nya Kitchen aid idag och den är verkligen alla bakälskares bästa vän!
Vad jag bakade får ni recept på imorgon :-)Nu ska vi få besök från Grekland och det ska bli väldigt roligt. Över ett år sedan vi sågs senast.
Massor av kramar

 

4 kommentarer:

 1. Då håller vi tummarna för nya pumps.

  SvaraRadera
 2. Jättefint tillsammans-kläderna.....påminns om att koftan finns i min garderob...oanvänd!!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Oanvänd?? Då e det dags att använda den för det är en av de finaste koftorna som finns tycker jag :-)
  Kram!

  SvaraRadera