onsdag 22 maj 2013

Livsgnistan någorlunda tillbaka

Hallå!
Sitter och funderar på hur mitt liv har varit de senaste tre åren.
Jag kan inte riktigt fatta och få in i huvudet allt jag varit med om och hur mycket jag och maken gått igenom(både på gott och ont)
Vissa kvällar kan jag vara ledsen och tänka att jag blivit snuvad på livet från och till dessa åren samtidigt som jag kan känna stor glädje åt det jag faktist har. Ett friskt barn, en make, ett hus vi trivs i väldigt mycket, en bror som jag aldrig varit ovän med och som jag är väldigt glad för, föräldrar som ställer upp i vått och torrt och sätter sina barn i första hand, fina underbara vänner och framförallt att jag är frisk även om foten och knäet alltid kommer att smärta och jag kommer halta lite från och till.
Hur som helst så känner jag att livsgnistan är tillbaka. Kanske inte fullt ut då där är ett par saker om framtiden som bekymrar mig men jag hoppas att mina slutliga funderingar och val kommer att bli bra i slutändan och att jag kan bli helt och hållet super duper lycklig igen som jag var för tre år sedan.

Idag har det blivit mycket motion. Först powerwalk med en kompis i morse. Stannade till på en härlig lekplats med barnen och sedan bar det hemmåt igen för lite jobb med tårtdekorationer, kaffe och kärringasncak och sedan blev det ett TRX pass nu ikväll. Känns i hela kroppen och huvudet att jag tränat hårt idag men det är bra, det är då resultaten kommer.
Fick förresten syn på en riktigt gullig liten bubbla igår.
Vilken cool en! Kolla in väskan på taket! En sådan skulle man glidit runt i:-D
Fick inte med hela på en o samma bild för jag hade redan satt mig i bilen när jag upptäckte den bredvid mig och det kändes ju lite smått pinigt att kliva ur igen o börja fota någon annans bil hehe.Ja, ja....svammel,svammel. Nu ska jag dega lite i soffan och ta det lugnt.
Ha en bra kväll.
Kram
Maria

2 kommentarer: