måndag 20 maj 2013

Populäraste resorna och hallon......

....e gott;-)
Har blivit bad av en liten busunge två gånger idag och så har vi hämtat hans första pass. Nu är det inte långt kvar tjohooo! Längtar ihjäl mig!Ska ni ut o resa i sommar eller ska ni semestra i Sverige eller hemma?
Här kommer de populäraste resmålen just nu(källa svt nyheter)

1. Spanien(Mallorca är det stora dragplåstret) En helt underbar ö. Har vart där två gånger o åker gärna dit igen. Spanska tapas och underbara bad lockar mig dit.
2 Turkiet(Alanya, Side och Bodrum är poppis)Första gången vi besöker Side så det ska bli spännande.
3. Grekland(Åhhh kan inte få nog av dessa underbara öar. Har besökt Kreta, Santorini, Thassos, Parga mfl och det är något speciellt och avslappnande som gör att jag gillar det och så maten förståss)
4.Cypern. Tror jag varit där 4 gånger och första gången som 9 åring. Härligt är där och väldigt varmt.
5. Kroatien. Har ökat med mer än 50 % sedan förra året! Har aldrig varit där men det ser ljuvligt ut.

Sov så gott(ja ni flesta sover nog redan antar jag) 
Kram Maria

1 kommentar:

  1. Började resa 1988, och då blev det Cypern. Dit reste vi 5 gånger. Har även varit på Mallorca , Fuertuventura, Lanzarote, Santorini och sist men inte minst KRETA. Behöver väl inte säga att vårt favorit resmål är Kreta, efter alla våra resor dit sedan 1996. Beror nog också på att vi har bekanta som bor på Kreta, så vi åker inte bara dit för sol och bad, utan även för att umgås med dem. Men det finns fortfarande många resmål som man skulle vilja uppleva, Italien, Thailand, Kroatien för att nämna några. Men, men det kostar en hel del att resa, så vi får se hur det blir i år ;-)
    Kram mamma

    SvaraRadera