onsdag 17 juli 2013

Det här har jag haft för mig.....

....de senaste två månaderna......
Semester i sköna Turkiet

Hoppning i massor. Minns ni min hoppvän som bröt nacken för två år sedan? Han är på bilden till vänster och hoppar igen. Fantastiskt och helt otroligt!!  (jag i den blå skärmen)

Firat midsommar och varit mycket på stranden

Bakat massor av tårtor

...och busat i massor :-)
Kort och snabb uppdatering :-D
Ha en fin dag allesammans.
Kram

 

7 kommentarer:

 1. Jenny Rudetoft17 juli 2013 14:40

  Hej Maria va roligt att du börjat blogga igen.
  Och så stor Vincent har blivit. Jag har smyg följt din blogg sedan vi låg på bb tillsammans på Csk. Vi väntade också en Vincent där pappan också heter Daniel om du kommer ihåg ;-)
  Älskar och se dina bak och mat inlägg. Blev själv uttagen till hela sverige bakar men hoppade av för jag ville inte offra så mycket tid med familjen :-)
  Ha en fortsatt trevlig sommar :-)

  SvaraRadera
 2. Hej vad roligt, visst minns jag er:-)
  Ja många säger att jag ska söka till det men s du säger så är det svårt med familjen men samtidigt kanske det hade öppnat upp nya möjligheter för en:-)
  Kul att höra ifrån dig!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilka underbart fina tårtor. Blir tårtmakare ditt nästa yrke :)?
  Skönt med semester och ledighet.
  Modigt att hoppa fallskärm. Jag är så fasligt höjdrädd och skulle aldrig klara av den utmaningen, håller mig på backen istället.

  Ha en fortsatt trevlig kväll.

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Fantastiskt kille som kommit tillbaka o hoppar igen, ser så härligt ut. Brukar ligga under parasollet o kika på de som hoppar. I söndags var det många som säkert ville se lite från Solliden med Kronprinsessans födelsedag. Har aldrig sett så fina tårtor som du visar..proffs i mina ögon. Lillprinsen har växt o blivit stora pojken nu. Vad fort tiden går tycker jag.
  Njut av den vackra, varma sommaren!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder! Tänkte bara fråga var det var du hade varit och plockat Hallon? Kan inte hitta på Internet. Är ju så gott! :) Kram på dig Maria, kul att du har börjat blogga igen!

  SvaraRadera