måndag 29 juli 2013

Ett sommarmåste på grillen

Halloj!
Nu går de sista veckorna i rasande fart mot förskolestart och jobbstart och vårt projekt här hemma som vi velat med fram och tillbaka med om vi ska göra det eller inte har äntligen börjar ta fart lite smått. Papperna är inskickade och nu ska vi vänta ca 10 veckor med att få klartecken.

Nu ska jag äta upp gårdagens grillrester och det är verkligen ett måste på grillen.
Beer can chicken(som jag tidigare nämt tror jag)

Fyll kycklingen med färska örter och krossad vitlök.
Pensla med massor av smält smör, saften av 1 citron och olivolja.
Trä den över en 33 cl ölburk(häll ut lite så du kan sticka hål i burkens ovankant utan att ölen rinner ut)
In i grillen(vi har Gasolgrill och det brukar ta 1 timme)
Pensla med smörblandnigen lite då och då.
Servera med grillad färskpotatis, grillade tomater och valfri sås.

Ha en fin dag!







 

1 kommentar:

  1. alltså det ser så smarrigt ut men frågan är om det blir lika bra på en elgrill? Är det beroende av kolen? hm får nog testa.

    SvaraRadera