måndag 15 juli 2013

Två månader har gått....

Hej på er!
Nu har det gått snart två månader sedan jag skrev här senast.
Jag har funderat lite på bloggen och kännt efter och jag saknar den, det gör jag verkligen, men om jag ska fortsätta så kommer det bli en annan inriktning här.
Mitt intresse för Odd Molly har svalnat rejält, antagligen för att jag tycker deras kollektioner är så lika varandra hela tiden och att priserna är aldeles för höga. Jag är inte beredd längre att betala tusentals kronor för lite kläder och som det dessutom är sämre andrahandsvärde på än vad det var förr. De pengarna kan jag ha betydligt roligare för.
Så.... det kommer inte bli outfits o liknande utan tänker i såfall rikta in mig på mat o bak med recept  och en liten gnutta vardag(kommer bli lite hudvård o smink då jag ser att det är de inläggen som många gillat) dock inte fullt så mycket som innan då jag helt enkelt inte vill att vissa ska "blanda sig" för mycket i mitt liv. Den svenska avundsjukan lyser igenom väldigt bra hos en del har vi märkt, jag och maken, så det är bäst att hålla mycket av våra planer och roligheter för oss själva.

Frågan är nu om en mat/bak/lite vardag är intressant.
Så nu tänkte jag att ni kan rösta här nedan :-) Det är helt anonymt.

Hoppas ni har en härlig sommar med mycket sol o bad.
Här är i alla fall en som blivit ljushårg igen för första gången på 5 år och trivs bra med det :-D
Kram på er!


12 kommentarer:

 1. Roligt att se dig och det vanliga livet i vardagen är väl egentligen det som är intressantast, det är ju det som är själva livet. Att det sedan kryddas med lite bakverk är väl bara trevligt.
  Allt gott och kram
  Ps dessutom är det ju alltid skoj med fallskärmeriet.

  SvaraRadera
 2. Ja det är väl lite så jag tänkt mig. Fallskärmshoppning blir det absolut :-D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt och läsa ett inlägg från dig. Avundsjukan är hemsk bland de som inte kan hantera den :(. Ser framemot bakverk och sånt. Det gillas :)

  Ulrica

  SvaraRadera
 4. Mitt oddmolly-intresse är också nästan obefintligt just nu men man hänger i kvar i många av mollybloggarna eftersom jag gillar vardagsbloggandet :) Så börjar du igen kommer jag absolut läsa :) Ha en skön sommar.

  SvaraRadera
 5. Roligt att se dig igen! Hoppas din/er sommar varit bra så här långt.. Väldigt roligt med mat o bak, det tycker jag om! Alltid kul få inspiration av någon annan.
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 6. Klart jag är snyting. Välkommen tillbaka:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej smukke du! :)
  Det lyse hår er fantastisk til dig :)
  Jeg læser gerne alt hvad du skriver.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Väldigt roligt att åter få läsa din blogg. Tycker precis som övriga, att din tänkta nya inriktning låter mycket givande. DU om någon kan det här med bakning, det är bara att titta in i din tårt blogg.
  ;-D kram mamma

  SvaraRadera
 9. hej :-)
  følger meget gerne din blog :-)
  mvh vivi

  SvaraRadera
 10. Vad roligt! Då har jag nog klurat färdigt nu:-)
  kram

  SvaraRadera
 11. Nice to see you!:) Snygg du är i ljust hår med:)
  Blogga om precis vad du vill, det är din blogg! Klart trist när folk lägger sig i men försök hitta en balans så att det inte bli jobbigt för dig/er.
  Stor kram

  SvaraRadera
 12. Tack! Först kändes det lite ovant men nu gillar jag det :-)
  Kram!

  SvaraRadera