onsdag 21 augusti 2013

Lite klädköp till mig och prinsen

Hej!
Hoppas det är bra med er alla som följer min lilla blogg här även om det inte skrivs varje dag som innan så blir det iallafall några inlägg i veckan:-)


Var inne på Lindex idag och blev helt kär i en höst/vinterjacka till prinsen som kommit in precis men köpte den inte just då men efter att ha funderat ett tag hemma på användningsområde, funktion osv så blev det ändå den efter att ha släpat med mig lillprinsen dit för testing:-)
Jackan är vattenavisande och börjar på stl 86 och är normal i storlek. Något lång i armarna till min lilla prins som har o har haft stl 80 ett tag nu men det gick lätt att vika upp dem ett par cm.

Till mig själv hittade jag två tröjor från Monrow. Skorna är köpa på Skopunkten för ett tag sedan.


Blev även en del fint igår på Me and I partyt jag hade. Eftersom vi var mer än 8 personer så fick jag som värdinna 300 kr att köpa valfria plagg för vilket jag inte visste från början så det var en glad överraskning och så fick jag ett par fina cupcakeservetter som en extra gåva. Samma cupcakemönster som på några av de nya plaggen. Passade mig perfekt!

Velade fram och tillbaka om vilka plagg det skulle bli men tillslut så blev det dessa sötingarna:
Ett set med hamstern Smulanoranga byxor med husvagn o bil

Den här biltröjan jag köpte förra säsongen samt  igelkotttröjan passar honom fortfarande tack vare de fina uppviken
 man kan göra med ärmarna på Me and I kläderna. Blir bra till både de oranga o blå byxorna :-)Jackan jag köpte till lillprinsen

Vill också passa på att tacka er alla som rekommenderar mina doptårtor och övriga tårtor både när det gäller smaker och utseende på dem. Har fått supermånga beställningar nu. Ett dop på 60 personer och ett dop på 50 personer samt en massa födelsedagstårtor både till vuxna och barn.
Tusen tack!

Kramar

 

2 kommentarer:

  1. Ja det är faktiskt lite trist nu när Myran är för stor för Smulan. De är ju så fina!

    SvaraRadera