söndag 1 september 2013

Dagens hudvård o inredning till uterummet

Hallå på er!
Är långledig från jobbet denna helgen och börjar inte förrän på tisdag igen(bra med en liten mjukstart efter 1,5 års ledighet)
Kommer ägna hela dagen åt att gräva upp en massa växter och raka bort bärlager så att vi kan gjuta grunden nästa vecka till vårt uterum.
Satt o kollade möbler, staket med mera och kommer helt klart att köpa en vit relaxsoffa med tillhörande bord i konstrotting. Så jäkla snyggt!
Vill ha det ljust o luftigt precis som övriga huset med inslag av lite lime kanske. Massor av lyktor, en snygg matta, sköna kuddar, ett stort bord så att man kan sitta många och äta.....ohhh kommer bli så fint
:-) 
Nackdelen är att det blivit så poppis med vita möbler och priserna är därefter också men jag har varit sparsam med kläder denna sommaren så ett snyggt bord/soffgrupp ska jag allt unna oss.
Tänker mig något av nedanstående fast 8 stolar + iläggskivor till matbordet och andra dynor till soffan.
Kan bli riktigt bra.


Passade på att göra en beställning idag på
Skincity.
Min favorit bland ögonkrämerna(Excuviance Eye contour) samt en dagkräm(Sun ceutic) med solskyddsfaktor 50 från Dermaceutic.

Produktbeskrivning ögonkräm:Detta är en ögonkräm som är överlägsen allt annat. Man får klarare och ungdomligare ögonområde som kliniskt bevisat korrigerar de främsta tecknen på åldrande i ögonområdet. Den unika kombinationen av högeffektiva ingredienser omfattar peptider som hjälper till att ersätta förlorat kollagen och ge fast hudstruktur. Patenterad maltobionisk syra samt PHA gör kråksparkar mindre framträdande, stärker hudens skyddsbarriär och döljer mörka ringar utan att irritera den känsliga huden omkring ögonen. Koffein minskar svullnader, kamomill och ginseng fräschar upp medan hyaluronsyra, kroppens naturliga fuktgivare, gör huden mjuk och smidig.
15 gr lufttät förpackning med pump.
  • Parfymfri
  • Parabenfri
  • Dermatologiskt testad
  • Allergitestad
  • Ej testad på djur

Produktbeskrivning dagkräm:
Den hjälper till att motverka uppkomsten av pigmentfläckar och innehåller både minerala och fysikaliskt filter. I Sun Ceutic finns också ett närande och åldersmotverkande komplex.
Aktiva ingredienser:
  • Anti-ageing complex: hyaluronic acid 1%,
  • Aloe vera 2% and phycosaccharide AIP 5%
  • Chemical filters: ethylhexyl methoxycinnamate,
  • Tinosorb M, uvinul A+ and ensulizole
  • Mineral sunscreens: zinc oxide and titanium dioxide.
Produkten är parfym och paraben fri

Jobbade med en en ny kollega häromdagen och hon trodde jag var max 25 och blev chockad när jag berättade att jag var 8 år äldre. Måste vara ögonkrämen ;-)
Jag tror på bra hudvårdsprodukter. Man får vad man betalar för och det kostar att ta fram en bra ansiktskräm. Det går inte att köpa en kräm på Ica för 100 kr och tro att den skulle stoppa upp rynkor eller ge fastare hud. Finns inte på kartan.
Ha en fortsatt bra söndag. Nu ska jag ut o kämpa igen :-)
Kram
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar