Skönt med ledig helg från jobbet:-)
Tänkte dela med mig av en rätt som jag gjorde förra helgen och som vi alla tre i familjen tyckte om.
En prosciuttolindad kycklingfilé fylld med färskost samt hemmagjorda klyftpotatis, lingon och rödlökschutney. Mmmmm vad gott det var!
4 kycklingfiléer
1 pkt Phiadelphia naturell
Ca 100 g Prosciutto(italiens lufttorkad skinka)
2 tsk oregano
2 tsk timjan
2 vitlöksklyftor
salt o peppar
potatis
olivolja
färdigköpt chutney(vi köpte lingon/rödlök)
sallad
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala potatisen och dela dem i klyftor.
Lägg dem på en plåt och ringla över olivolja, salt och peppar.
Sätt in i ugnen(de ska vara inne längre än kycklingen så de blir riktigt knapriga o goa)
Blanda samman timjan, oregano och pressad vitlök med Phiadelphian noga.
Skär ett snitt i mitten av kyclingfiléerna samt ut mot sidorna lite och fyll dem med röran.
Nyp ihopa filererna, salta och peppra och linda dem med Prosciutto.
Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.
Servera med potatisen, sallad o chutney.
Trevlig lördag!
Kram

Ser verkligen läckert ut. Det måste jag prova att göra. Ha ni också en trevlig lördag :-D kram mamma
SvaraRaderaTack tack :-) kram!
SvaraRadera