söndag 15 augusti 2010

Trevlig helg, trevligt sällskap och Herbalife fortsätter...

Har varit en trevlig helg men idag känner jag att det kommer bli en trist söndag.

Daniel är iväg och jag kommer som vanligt ingen stans utan hjälp. Blir till att scrappa lite.


Fredagen bjöd på shopping i Malmö med mamma som rullstolsförare för första gången hehe. Gick galant. Vi höll på att skratta på oss när vi skulle in i den lilla Oil&Vinegar butiken för den var redan fylld med 3 andra rullstolar och vi insåg snabbt att vi nog fick återkomma om vi ens skulle komma in där med ett halv hjul :-)

Blev även en tur på Iisa, Åhlens city, Panduro, Kicks mm.
Kom hem med Cliniques nattkräm Youth surge, lite saker från Panduro och Matter och sedan blev det inte mer. Det är lite tomt i kassan efter betalningen av resan och att man e sjukskriven gör inte saken bättre.


Kvällen avslutades i italienskt stuk bortsett från Herbalife demon haha.


Blev kycklingfílé med gorgonzola/cremefrech sås och sedan blev det lite antipasto o annat gott.


Idag e det andra dagen med Herbalife och jag känner mig lite hungrig hela tiden. Hmm ska det vara så? Saknar mina chips haha!




Antipasto

2 kommentarer:

  1. Det var en trevlig eftermiddag. Nästa gång får vi prova att köra "rullstolsrally" någon annan stans. Kanske ta tåget till Köpenhamn och sen gå på Sröget?? Eller Väla Center, eller något annat. DU bestämmer. Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Som svar på din fråga:
    Ganska långt upp finns en STOR "sök-knapp" och precis under där finns "detaljerad sökning" - väl därinne i mittenspalten längst ner hittar du "sök medlem"

    Lycka till!
    //Bina

    SvaraRadera