söndag 27 februari 2011

Tankeställning om Herbalife mm

Idag kommer föräldrar och svärföräldrar på middag.

Kommer bjuda på Kycklingfilé med mangochutneysås och Tiramisu till efterrätt(farmors Tiramisu med vaniljlikör istället för konjak)

Nu har vi fått hem mer Herbalifeprodukter för de som vill ha(ja vi använder det själv också)
Vet att det är en del som är värlsta motståndare till shaker osv och tycker att det bästa sättet att gå ner i vikt är att äta rätt och träna.
Ja-helt rätt MEN att använda tex Herbalife är en bra START på vägen eftersom de flesta har väldigt svårt för att ställa om sin kost och börja träna bara sådär.
Eller så börjar folk att lägga om kosten, köper hemmagym osv och håller på ett par dagar men usch...det var visst inte sådär jättegott att sitta och äta den där salladen eller tonfiskburken till lunch och träna för det blir ju inte resultat direkt och så börjar de äta som vanligt igen och struntar i träningen(har sett detta hur många gånger som helst)

Däremot om man följer Herbalifes "program" dvs dricker två shaker om dagen och äter ett vanligt mål mat(tex på kvällen) så kommer man minska i vikt (detta utan träning)snabbt och då tycker man helt plötsligt att det är roligt med sin nya kropp och blir automatiskt mer mat och träningsmedveten för att man är glad över att ha tappat vikt snabbt och lätt och inte vill gå upp allt igen.
Så Herbalife= en bra start på ett nytt liv.

Själv har jag aldrig varit överviktig eller behövt banta men dricker en shake då och då ändå för att inte stoppa i mig en massa mackor eller annat skräp och det går snabbt, är en relativt billig "lunch"(ca 16 kr) och mycket godare än andra shaker jag smakat.
Äter också deras choklad/jordnötsbars eller citronbars som är supergoda istället för att trycka i mig ett Marabou :-)

Mannen före och efter Herbalife i 3 månader UTAN träning.Satt och funderade på Odd Mollys kollektioner och tycker de har aldeles för lite basplagg varje gång. Typ som Lacietanksen som är så himla snygga under koftor.
Nä mer sådant och mer vita basplagg tack.
Eller vad tycker ni?

Hittade ett par snygga jeans från Malene Birger som gärna hade fått flytta in i min garderob.
1699 kr.


2 kommentarer:

  1. Kan nog behöva några nya bars/ Jill

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för en underbart god middag, och trevlig gemenskap. OCH "gamlingarna" vann i Sequense, yes!! Kram mamma o pappa

    SvaraRadera