En tårta på browniebotten, mjölkchokladmousse och vit chokladmousse med vit sugarpaste ovanpå.
Bottnen blev först inte bra så jag fick göra om den och sedan blev moussen inte bra, blommorna och fjärilarna jag gjorde blev skitfula och sugarpasten räckte med nöd och näppe till att täcka tårtan.
Och hur sjutton får man en fin avslutning på sugarpasten när man gör tårtor?? Den blev bara veckad och ful så jag fick dölja den med en rad grädde längst ner :-/
Jag kommer i fortsättningen hålla mig till cheescakes, cupcakes och dylikt för detta var bara meckigt eller är det för att man inte är så van att göra sådana är tårtor.
Den blev iallfall god tillslut som tur var.
Dagens outfit: Odd Molly Grandmas coat i almost black,
Odd Molly Ka ching pocket dress i dark magnolia, sjal
från Kappahl och leggings från Vila.
Maria
ett tips är att inte täcka med SP, den torkar så fort med =) MMF och marsipan är bättre att täcka med =) Det man kan avsluta kanten med är kanske fläta, blomma, snurr osv av överbliven mmf, sp, marsipan osv. Ett annat tips är att alltid köpa mer än man tror man behöver för det går alltid åt mycket mer. Hellre stå med över än för lite. Men jag gillar itne att täcka m SP eftersom det inte är lika följsamt =) (man måste bara tänka på att fodra tårtan med :P hhe)
SvaraRaderablommorna blev visst fina =) tycker ditt tårtjobb va jättebra! <3
SvaraRaderaDen ser ju fantastisk ut på alla sätt! Skulle gärna fått receptet :-) Och fin är du i dagens outfit - KappAhl sjal igen, ursnyggt!
SvaraRaderaKram
Kan försäkra att tårtan var jäättegod,men väldigt mäktig. Den var också en fröjd för ögat. Kram mamma
SvaraRadera