fredag 28 oktober 2011

Hjälp med väska

Hej!

har ju tjatat många gånger om att jag ska köpa en ny väska som jag sedan ska ha i många, många år och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag eventuellt ska ta med mig hem runt den andra advent när jag är i Stockholm.








8 kommentarer:

  1. Godmorgen

    Jeg læser næsten din blog hver dag så nu må jeg altså lige kommentere den her afstemning. Og først og fremmest tillykke med den fine mave, det er rigtig dejligt. Den er også årsag til at du efter min mening helt klart skal vælge Alexa. Jeg har selv en gammel Bayswater. Den er superfin, men tung, og som kommende mor, synes jeg det må være meget mere praktisk med den lange rem, så du kan have den på skrå. Bayswater har jo kun små hanke og det kan altså godt være hårdt med en taske på den ene arm, og en baby på den anden. Med Alexa har du jo begge arme fri:-)
    De er smukke begge to, men skulle jeg vælge praktisk ville jeg tage Alexa

    Hilsen
    Mette,DK

    SvaraRadera
  2. Hej! jag har också en Bayswater är jättenöjd med den men den är tuuuung! tack så mycket för en fin blogg!

    SvaraRadera
  3. Odd Molly and me: Tack! Det var bra, det ska jag tänka på nu när jag ska ha barn :-)

    Anonym: Tack vad kul att höra!

    kram!

    SvaraRadera
  4. Bayswater är väl den mest stilrena . Har den själv i två ex. oak och choclate.
    Ska man säga ngt neg. om den så är den i färgen oak ganska känslig så man får akta så det inte blir mörka märken efter tex regn, för den är så ljus.Därför har jag min chokladbruna på hösten!! Bayswater är också väldigt tung. Men den snyggaste väskan ever!!! Har köpt mina på Mulberrybutiken på NK här i Stockholm och personalen är väldigt hjälpsamma. Lycka till i väskjakten! Ella :)

    SvaraRadera
  5. Jag är också på väskjakt så det ska bli spännande att se vad alla svarar. Är inne på NK och klämmer och känner titt som tätt men kan inte bestämma mig för vilken modell.
    Stor kram Halvan och lycka till med väskjakten och sköt om magen!

    SvaraRadera
  6. Hej Maria,

    Stort grattis till bebisen!
    Jag har oxå båda väskorna och röstade på bayswater men som någon skrev så är just den väldigt ömtålig i oak och blir fläckig lätt, men jag tycker att det kan vara snyggt med en sådan finish iofs. Alexan är gjord i ett annat skinn och inte lika känslig i oak. Alexa är smidig eftersom den bärs cross-over, men när man öppnar den så tippar liksom väskan framåt om den är tungt lastad. Baswater är något kort i remmarna för att få upp på axeln vilket oxå är en nackdel... puh! Inte ett lätt val detta... Jag skulle nog ändå valt en bays fast i en annan färg än oak... kram //Emma

    SvaraRadera
  7. Alexan hade jag valt och det beror på att jag måste få hänga väskan på axeln ibland.
    Snygga båda två dock.

    SvaraRadera
  8. Tack för alla tips!!
    Ska ta mig en funderare.

    kram!!

    SvaraRadera