måndag 24 september 2012

Älskade Mateus.....

.....kom till mitt hem, gärna NU!
Denna svensktillverkade serie är något jag velat ha i många år men dum som man är så lägger man alldeles för mycket pengar på kläder istället för en snygg service man vill ha.
Skulle kunna tänka mig de gråa, svarta eller rosa eller en kombination av två olika färger.
Vet bara inte vilka två? Gillar tanken på rosa och grått eller rosa och svart. Eller varför inte limegrönt och svart?
Hmmmm svårt...... Vilka färger tycker ni är snygga att kombinera eller är det snyggast med en färg?
Ska ha fjärilstallrikarna till förrätt och spetstallrikarna till huvudrätt. Eller tvärtom haha. Åhhhhhh :-D


 
 
 
 
 
Kram

 

10 kommentarer:

 1. Jag älskar Mateus! Eftersom jag inte kunde bestämma mig har jag tallrikar i alla färger. När det gäller uppläggningsfat och skålar, samma sak. Hur kan man liksom välja mellan turkos, gult, rosa eller grönt? Jag kan inte! :-)
  Att bland är fint tycker jag! Lycka till med dina val!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Älskar Mateus men har tyvärr inget i hemmet. Gillar det grå och rosa. Är rädd att att tröttna på för mycket färger.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg servis. Säger som Pernilla, tror att grå, svart och rosa håller i längden. Risk att man tröttnar på alldeles för mycket färg. Maten gör sig också bättre på inte allt för skrikiga färger. Fast det är vad jag tycker, och alla är vi olika ;-) Kram mamma

  SvaraRadera
 4. Jag har den skålen med lock på med blomma som knopp nr 4 ner ifrån riktig fin :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag har den stora mattallriken i himmelsblå/lavendelblå, kommer ju inte ihåg vad färgen heter, till ett stort gammalt gråmålat slagbord och den kombinationen tröttnar jag inte på. Kombinerar tallrikarna med gamla loppisfynd och silverbestick.

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 6. ÅÅÅ ja förstår din förälskelse ! Har fallit för samma och har en del i samlingen, men man kan aldrig få för mkt eller nog! Har de stora grå tallrikarna, de mindre kritvita med spetskant har jag börjat samla in och sen diverse skålar och dylikt i alla möjliga färger. :) love it!

  SvaraRadera
 7. Jag har grå och en grålila färg + några beige :) Har bara några uppläggnings fat och skålar i olika modeller än så länge. Som sagt det trillar ju in så mycket kläder så det blir inte mycket över till porslin. Kannan står näst på tur :) I grålila eller lila. Kram

  SvaraRadera
 8. Oj det blev inte lätt det här hehe.
  Men gråa ska jag ha iallafall och sedan får jag fundera på vilken färg det bli till den.
  kram!

  SvaraRadera
 9. Jag har börjat köpa (dyrt blir det) Jag velade nästan ihjäl mig... Jag har mycket gammalt blåvitt porslin och har köpt stora röda tallrikar samt spets assietter. helt galet skulle nog många tycka men i hop med det blå/vita tycker jag att det är fint. (sen kan jag ju ha finaste dukningen till jul och kräftor med!)Jag har även köpt några delar i andra färger som jag gillar. viol, koboltblå och turkos samt några vita fjärilstallrikar. Man blir lätt hysteriskt sugen på denna serien! Jag tycker att färgerna och kombinationerna är det roligaste med detta porslin - Följ ditt hjärta!

  SvaraRadera
 10. Om hjärtat får tala ja då blir det rosa och grått :-D Men det hade varit läckert med en massa olika färger också.
  Kram

  SvaraRadera