onsdag 7 november 2012

Min kväll.....

......består helt och hållet av julpyssel. Jag älskar verkligen det här med pyssel av olika slag men julpyslet är det som är roligast. Att varje år låta sin kreativitet flöda och hela tiden komma på och testa nya saker.
Längtar till alla ljustakar och stjärnor ska upp och att få klä granen.
Kommer att bli en gran med vitt och silver detta året också men jag har även hittat världes sötaste pynt att bryta av med på Hmetex idag men de får ni ju givetvis inte se förrän granen är klädd :-)

Djupt koncentreradHa en fin kväll.
Nu ska vi se en film som heter Lockout. Verkar grymt bra.

 

Kram

7 kommentarer:

 1. Ja visst är det kul med pyssel,jag bara älskar det.
  Vi ska för första gången sen jag flytta hit för snart 5år sen fira jul hemma i göteborg och inte stressa sönder oss för att hinna träffa massa folk på kort tid, vi ska också för första gången på dom åren ha gran hemma:)Gissa om jag var tvungen att handla när vi i måndags var i ullared och jag hitta julgrans"kulor" som såg ut som cupcakes hihi:)
  Det ska bli sååå mysigt att få julbaka och julpynta med barnen i år:)
  jag förstår hur du känner.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh de där cupcakesen har jag sett någon stans, mins inte var och ångrar nu att jag inte köpte dem . Du får lägga upp bilder på bloggn när de är på plats hehe.
   Kram!

   Radera
 2. Men åh, vad sugen jag blev nu då. Fast ikväll blir det inget pyssel dock. Får man se något färdigt resultat kanske;) Klem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja till jul får ni allt se vad det är hehe :-)
   Kram!

   Radera
 3. Hej!
  Älskar jul med allt som skall göras :) Skulle nästan kunna plocka fram alla grejer redan nu...
  Undrar om dina Please...Du brukar ha OM kläder i 1; samma här. Har 2 par Please sedan innan (färgade) i XXS o är sugen på ett par i "jeans" men börjar undra om inte de är mindre eftersom dina är i XS? Jag vill också att mina ska sitta tajt :) Har ca 92 i höfter...hmmm
  Kram, Magdalena

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag har också 92 runt om det bredaste på mina höftrt MEN mitt stuss mått är 98 där den är som störst. Har alltså större, utstående eumpa än övriga jag hehe. Den är ett litet bekymmer när jag ska köpa byxor.
  Ska jag vara helt ärlig så tycker jag mina Please är för små nu och de töjde sig inte så mycket som jag hade behövt :-/
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Tack för svaret! jag märkte på mina färgade Please att de är lite olika i sin storlek, även ben ;( Njä, nu blir det nog tur till närmaste butik med Please jeans istället; liten bit att köra, vågar inte beställa ;(
  Ha en underbar dag!
  Kram, Magdalena

  SvaraRadera