lördag 11 maj 2013

Resa och vagn bokad o dagens tårtor

Hallå!
Nu är jag tillbaka med lite nya krafter och vi passade på att beställa en resa till Side i Turkiet till min födelsedag. Blev en veckan på Vings hotell "Sunwing side west beach", ett ganska nytt hotell som har fått jätte bra recensioner och som bara ligger 250 m från havet. Me like!
I vanliga fall så är vi inte så förtjusta i stora familjehotell men nu känns det rätt skönt att bara gå upp och  få allt serverat o klart. Dock så kommer vi tillbringa mestadels av tiden vid havet och inte vid poolerna vid hotellet men jag måste ju testa vattenrutchkanan :-D
Håller på att skriva ner en lista med saker som vi måste ha med oss och man kan ju lugnt säga att det är mer än vad vi är vana vid när vi reser. Då är det bagpack ryggsäck som gäller och nu känns det som om vi behöver 4 resväskor haha, nä men resevagn ska med(som vi köpte idag, en Chicco Liteway som ju fått bäst i test flera gånger så jag hoppas vi blir nöjda) och en hel del andra nödvändiga saker som tar plats. Ska ha med mig ett helt berg med nappar i alla fall ;-)


Vår nya resevagn, Chicco Liteway
Längtar jätte mycket efter resan. Känns som det var en hel evighet sedan vi reste senast och då var vi ju i Parga när jag var gravid augusti 2011 :-)

Annars har dagen varit ganska lugn och skön efter gårdagens tårtbak som bestod av en st fotbollstårta och en Brio tåg tårta ala vintage:-) (ni får ursäkte de dåliga bilderna som jag tar för tillfället men kameran ska in på lagning på måndag)
Lunchade med familjen på Eslövs torg och sedan så har vi just nu bunkrat upp för en hemmakväll med tapas och poppisar :-)

Trevlig kväll på er.
Kramisar.


11 kommentarer:

 1. Mmmm ser mysigt ut! Dina tårtor är väldigt fina! Sen behöver man inte så mycket som man tror när man reser :-)Kram till er <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tak faster. Nä inte till oss men till Vincent behövs det massor. Bara blöjor, välling o barnmat(ifall han skulle rata deras mat) kommer ta upp en hel del av bagaget. Vill inte börja stirra med att leta upp o handla det på plats :-)
   Kram

   Radera
 2. Dina tårtor är som alltid super fina. Hotellet ser super fint ut, och poolerna ska vi inte tala om;-D Kram mamma/mormor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack mamma :-) Ja men läste att babypoolen skulle vara jättekall för att där var tak över så den lär vi inte använda. Nä en spade o en hink och ner till stranden så tror jag det blir kanon och efter halva dagen kan man ju gå upp till poolen.
   Kram

   Radera
  2. Stranden låter som ett väl så bra alternativ, sen får man ju själv bilda sig en uppfattning om ifall man tycker poolen är ett alternativ. Och mitt på dagen kanske man vill gå upp på rummet och vila i sval aircondition. Det blir säkert jättebra ;-D
   Kram mamma

   Radera
 3. Det ser mysig ut. Och vilka fina tårtor, du är jätteduktig!

  Jag har mailat dig lite ang Exuviance så kolla gärna din mail ;-)

  kram
  Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ok spännande då ska jag kolla :-)
   Kram

   Radera
 4. Fotbollstårtan ser ju alldeles riktig ut..älskar "sömmarna". Tågtårtan är också alldeles underbar. Du har verkligen känsla för rätt detaljer. Vi har också bokat Turkiet o Side, men det blev Fritidsresors "Seven Seas Side". /Ella :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad härligt! Det kollade vi på också :-)

   Radera
 5. Så mysigt, roligt och skönt att åka iväg på semester! Ett litet tips att ta med är myggnät till vagnen (förmodligen har du tänkt ut det redan:)) eftersom att det brukar var gott om dom otäckingarna ...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi har ett uv/myggskydd som ska med:-)
   kram

   Radera