onsdag 7 augusti 2013

Tyck till om vårt nya projekt

Hej, Nu har det varit tyst här igen ett par dagar men det är så jag vill ha det. Jag vill blogga när jag känner för det och verkligen har tid. Just nu är tid det jag behöver mer av på dygnet.
Det är många projekt som ska bli färdiga innan vintern och idag började vi på ett av dem, dvs måla om huset i en ny färg och det tar ju sin lilla tid samtidigt som man ska styra undan en nyfiken son som helst vill bada i färgspannen och gärna vill blanda ner lite extra struktur i den i form av sten, grus och gamla matrester som hittats i trädgården ;-)
Nästa projket som ska bli klart innan vintern är ett uterumsbygge, ny terass med vedeldad badtunna och nytt soldäck. Har badat i vedeldad tunna två gånger nu i sommar och det är något av det bästa man kan göra en sval sommarnatt med ett glas bubbel i handen. Och på sommaren kan man ha den som pool och svalka sig i den. Åhhh längtar!! Har en ganska klar bild i huvudet hur vi vill ha det och jag hoppas det blir som vi tänkt oss men maken är väldigt händig av sig så det blir säkert bra:-)

Ett av alternativen jag har i huvudet är detta.

Eller såhär......

eller såhär
Vilket tycker ni är snyggast om man ska ha en badtunna? Bild 1, 2 eller 3?


Ha en fin kväll.
Kram

  

7 kommentarer:

 1. Åh vad roligt med badtunna! Jag tycker att alla var fina men jag föredrar ettan :) Kram Linsan

  SvaraRadera
 2. De är fina alla tre men 1:an gillade jag nog mest:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Min favorit är trean efterföljd av ettan. På bild nummer två ser man inte så mycket av omgivningen, därför är det svårt att bedöma. nummer tre är fantastisk då är det nästan som ett extra rum fast utomhus, hur mysigt som helst. vi har också vedeldad badtunna i tankarna men det blir nog ett senare projekt..Har redan gjort massor annat i huset i år och orken finns inte längre med två livliga småttingar som kräver ständigt uppmärksamhet...kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillade trean bäst. Gillar liksom det där lite "lounge-tänket" så man kan sitta och softa lite bredvid tunnan :) Men 1an var också snygg. Ska man använda den på vintern kanske det är bra att inte ha alltför långt in också. Trean såg ju mer ut att vara lite fristående kanske:)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Nummer ett helt klart:)
  Så kul med sådana projekt!
  KRam

  SvaraRadera