lördag 21 december 2013

En ny tårta gjord och bästa bion på länge

Hallå!
Mycket att stå i nu men det är bara roligt med lite julstress :-)
Julen är det absolut bästa som finns på hela året och man får mysa med sin familj och sina nära och kära flera dagar i rad, äta gott och njuta bland alla tända ljus och den fina granen.

Min näst sista tårta för i år blev en tårta till en Arvanit som fyller sju år. Han hade önskat sig en med pirattema och min tolkning blev den här:Innehåller Schweizernötganache och vaniljkräm med blandade bär samt spacklad med chokladsmörkräm och täckt med vaniljfondant och allt är handgjort utan formar och utstickare :-)

Igår var jag och maken på bio. Vi såg Hunger games 2. Så jäkla bra den var!! Bättre än ettan. Älskar verkligen dessa filmerna. Har ni inte sett dem så gör det!
Här är en liten sammanfattning om vad ettan handlar om:

Capitolium är en förmögen nation som omges av 12 fattiga distrikt. Varje år direktsänds Hungerspelen som en av nationens största mediala händelser. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan 12 och 18 ut för att delta i tävlingen. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stilas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut, men bara den sista som överlever tävlingen får återvända hem.
Katniss Everdeen är sexton år och bor i distrikt 12. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt 12, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt 12 är Prim Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats. Då skickas Katniss till huvudstaden för att tränas, stylas och intervjuas inför hennes kommande död i Hungerspelen...
Här kommer trailern på den senaste:
Nu ska vi fortsätta lördagkvällen med goda vänner och lite Burritos. Nam, nam!
Hoppas ni också får en trevlig kväll.
Kram

     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar