onsdag 25 december 2013

Julbilder, klappar och sista tårtan

Hallå alla julfirare!
Har haft en jättebra jul hittills med vänner och familj.
Började firandet lillejulafton med att göra årets sista tårta och sedan blev det pizza på Restaurang Castrum. Tog oss vidare till det årliga glöggmyset hos våra kompisar Bube o Sarah där de hade dukat upp till ett gigantiskt glöggparty.
På julafton började dagen med jobb 07.00-11.00. Fick ett fint spatvål från en av mina vårdtagare och hans fru. Så gulligt!
Julen fortsatte hemma hos oss med familjen och tomte var ju en självklarhet att någon skulle vara så det fick bli makens bror som offrade sig denna gången.
Lillprinsen gillade inte honom till en början men när han kände igen rösten så var det ju helt plötsligt en väldigt snäll tomte som man fick saker av:-)
Vi hade som vanligt massor av god mat. Mitt hemmagjorda valnötsbröd blev uppskattat och jag ska dela med mig av receptet men en annan dag. Brorsan hade gjort hemmagjord julöl och apelsingravad lax. Gillar inte lax men denna var nog den första laxbiten jag någonsin tyckt var god och som jag fick ner utan kväljningar. Well done ;-)
Det blev många julklappar i år. Av maken fick jag ett riktigt lyxigt bakpaket med bla Kitchenaids nya brödkavel och ställbara formar och av mamma o pappa en matchande elvisp från Kitchenaid som är superbra!(testade den idag)
Lillprinsen fick så många klappar så att vi inte hann med att öppna alla utan fick ta några idag också.
Dukningen förra året gick i vitt o silver och detta året blev det lite mer åt det röda hållet :-)En av mina hemmagjorda julklappar. Öl och valnötsbröd.

Och jag gjorde ett till oss själva också :-)Brorsans hemmagjorda öl!


Lillprinsens klappar blev uppskattadeLjuvliga tulpaner från min farmor!

En kul julklapp till mig!
Årets sista tårta som jag gjort.

God Jul på er!


Kram

2 kommentarer:

  1. God jul!
    En trevlig kväll med nära o kära. Vad fint du hade duka! God fortsättning. Kram Cecilia

    SvaraRadera