måndag 14 februari 2011

Vissa verkar inte fatta men, men...fick ett bra besked idag!

Det är mycket sjukgymnastik nu. Denna veckan är det två dagar hos Hans-Peter och gymmet 3 dagar + hemmaövningar 4 ggr om dagen.

En del verkar tydligen inte fatta att det tar tid att komma tillbaka till livet igen efter 6 månader i rullstol/hoppandes på kryckor till följd av ytterligare 1 månad med kryckor.
Med tanke på vad vissa kan vräka ur sig så undar man vad de har i skallen?!

Okänsliga, hårda, kantiga kvinna, jag hoppas att du själv drabbas av både fysiskt och psykiskt lidande en vacker dag så du kanske får inblick och vaknar upp ur din bubbla.

Din värld är inte allas värld!Hur som helst så fick jag veta av sjukgymnasten idag att fotleden kommer att bli mer rörlig när de tar bort mina skruvar till hösten och de skruvar som sitter ytterst kommer inte att ligga och skava som de gör nu.

Fotleden går att böja 35 grader i dagsläget vilket är en ökning med 5 grader sedan jag vi mätte för 2 veckor sedan. Lycka!

Ni får ha en bra alla-hjärtans dag.
Själv ska jag göra en god kycklingrätt och titta på film med min man.

Längtar till våren så Grandmas coaten kan komma ut och lufta sig


Maria

4 kommentarer:

 1. Men Maria. Vem är så dum? Bry dig inte om skitsnack. Det är personen inte värd. Trevlig alla hjärtans på dig.<3

  SvaraRadera
 2. Usch, vad trist att du skulle råka ut för dumma kommentarer. Stå på dig och kämpa på. En sån människa är inte värd att bli sur på ens (även om det är svårt att låta bli).

  Ha en supertrevlig alla hjärtans dag ♥
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Ja du Maria, det finns alltid människor som inte tänker på att de sårar andra med dumma kommentarer. Det enda man kan hoppas på är att de själva får "smaka sin egen beska medicin" någon gång. Ha en mysig Alla Hjärtans Dag. Kram mamma

  SvaraRadera
 4. Det finns folk till allt, så skit i surtanten. Försök att inte ta åt dig, hon är inte ens värd din engergi. Jag håller tummen för att allt ditt lidande och hårda träning ger bra resultat.
  Kram

  SvaraRadera