måndag 27 augusti 2012

Är Odd Molly epoken över?

Hallå!
Har precis avslutat ett joggingpass på 20 min hos mina föräldrar och har nu slängt mig på gräset lite halvtrött.
Vi har en strålande vecka att se fram emot här nere enligt väderprognosen så än är det inte över med sommaren och på onsdag är det fallskärmshoppning hela dagen:-)
Det har ju inhandlats lite nytt till höstgarderoben som jag ser fram emot att ha på mig men det är inte så många mollyplagg för i ärlighetens namn så har jag tröttnat en del på Odd Molly då jag inte tycker de har så mycket nyskapande i sina kollektioner mer. Jag älskar såklart de mollysar jag har och en hel del av dem är ju från gamla kollektioner som tex är fyndade på Tradera eller andra bloggisar men jag tror nog inte det kommer bli så många fler på ett bra tag. Har snöat in på så många andra märken som tex Oxmo, Love forever, Bondelid och tom Hunky Dory som jag bara gillat sådär tidigare har ju en grym höstkollektion!
Väntar dock på en kofta och ett linne från Odd Molly som jag tror kommer bli riktigt bra i höst :-)
Är det bara jag som känner såhär med Odd Molly?


7 kommentarer:

  1. Håller fullständigt med om det där med nytänk och nyskapande. Det håller inte längre. För mycket kaka på kaka.
    Mvh Lina H

    SvaraRadera
  2. Helt över är den inte, men lite mätt är jag allt. Som du skriver så finns det så mycket annat fint:) Jag rensar stort nu och ska bara behålla mina absoluta favoriter som används.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja jag rensar också nu och behåller bara de jag verkligen gillar allra mest.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja - inte helt över men helt förändrad för min del. Betydligt färre volanger i garderoben och vissa plagg har jag kvar "bara för att" (jag kanske ångrar mig om jag rensar bort)

    Kramar

    //Bina

    SvaraRadera
  5. Ja precis! Jag vill ha lite mindre "sött" och mer tufft just nu känns det som.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det är roligare att hitta gamla favoriter än att köpa de nya plaggen. Känner att kvaliteten blivit sämre och att jag inte har lust att lägga så mycket pengar på kläder längre.
    Finns ju så mycket annat att göra; resa t ex.

    Nej den stora masspsykosen är nog över =)

    SvaraRadera
  7. Ja när jag tänker efter så är det sjukt att lägga så mycket pengar på kläder faktist. Lägger hellre dem på resor som du och på fallskärmshoppning.
    Kram Maria

    SvaraRadera