måndag 10 september 2012

Testat lite nya saker idag

Halloj!
Sommaren kom tillbaka i Skåneland! Helt underbart med 25 gradig värme.
Började dagen med spinning vilket är typ 7-8 år sedan sist. Det är fasiken inte roligt att cykla och jag fattar inte hur maken pallade cykla 10 timmar i ett bräde på Vättern runt men det är sjukt bra för kroppen och jag lär nog ha träningsvärk imorgon i både lår och rumpa :-)
Gjorde lite barnmat för första gången när jag ändå hade flåset uppe när jag kom hem. Ja, ja... inget avancerat men lite potatis/morot och timjan puré fick det bli. Nu återstår det att se om han gillar det.
Tycker dock han är väldigt duktig på att äta för att bara vara lite mer än 5 månader gammal.
Blåbärspurén gick hem idag men jag lärde mig att det inte kommer sitta några kläder på prinsen nästa gång han äter det! Tur man har Vanish hemma :-)
Tog en liten promenad i det härliga vädret ner till stan och hittade Odd Molly bågar i skyltfönstret hos optikern och sedan gjorde jag en upptäckt på Netto, nämligen Philadelphia Marabou. Mums vad gott det lät och jag tänkte direkt på chokladcheesecake. Farligt, farligt när man precis varit och tränat men jag lyckades hålla fingrarna i styr.
Har ni smakat den? Smakar den som Nutella eller?

Ha en fortsatt fin dag!


http://1.bp.blogspot.com/_3imxbGowMyk/TL1o0maz0II/AAAAAAAAEK8/cXlyFL7979c/s1600/IMG_8263.JPG5 kommentarer:

 1. Ja med den såg jag med på Netto i helgen man jag tänkte tvärt om dig urk! Hur tänkte dem nu? Fast klart jag såg framför mig att man hade den på mackan men den är kanske mer tänkt att ha i kakor och så. :p

  Underbart söt lite kille ni har! :)

  Ha en fin kväll! Kram

  SvaraRadera
 2. har smakat den och min reaktion var snarare Sannas...

  Jag ska byta glasögon och provade molly bågar, men de var alldeles för tunga. Vill ha lätta bågar som knappt känns att de sitter där, men det är ju jag det.

  SvaraRadera
 3. Aha ja den kanske inte är någon höjdare men tror jag måste testa att göra en cheesecake på den ändå :-D
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tror det kan bli gott i cheesecake eller som topping på cupcakes. Vincent ser ut att tycka det är både gott och häftigt :-D
  kram mamma/mormor

  SvaraRadera
 5. Mums med blåbärspuré!
  Gott med riktig mat ju.

  Vet inte vad jag ska tycka om Marabou-Philadelphia, men staden gillade jag - mycket. =)

  SvaraRadera