onsdag 21 november 2012

Livet är bra orättvist!

Halloj!
Som om inte livet vore som allra mest jobbigt just nu så var det ju tvunget att det skulle kryddas på med ännu mer tråkigheter i förrgår och igår.
Tyckte att jag skulle sortera lite i frysen och hittade en falukorv som jag stekte upp.
Tog ett par tuggor och insåg ganska snabbt att den inte var som den skulle. Maken smakade en liten bit och spottade ut den ganska snabbt :-)
På natten blev det ett faktum och toalettbesöken avlöste varandra sisådär var tredje timme. Feber på det och en morgon jag sent kommer att glömma.
Maken klarade sig men fick vara hemma och ta hand om prinsen då jag mer eller mindre var i en annan värld och att stöppla rundor på hälen med en bebis på armen och en mage i uppror var inte tänkbart.
Maken tog prinsen och körde iväg en sväng och när han kom hem såg han allt annat än glad ut.
2800 kr i fortkörningsböter. Jo man tackar!! Vi pratade inte så många ord med varandra resten av dagen kan jag ju säga.
Men nä det är inte slut här inte.
En familjemedlem ringde och berättade att hen (huuu första gången jag använde det ordet) fått en propp i ögat och knappt kunde se något! Tycker det är så tråkigt då denna människan alltid drabbats av tråkiga besked. Fy fan vad livet känns orättvist och fy vad jag känner mig avundsjuk för första gången i mitt liv. Avundsjuk på folk som har sådan jäkla "tur" att glida genom livet på ett bananskal och aldrig stöta på några större motgångar. Nu vet jag att det alltid finns de som har det värre och att det finns krig, svält osv men i min närhet så känns det ibland som att vi drabbas av alla tråkigheter man kan tänka sig om jag jämför med andra samtidigt som vi ju faktiskt har det väldigt bra om man jämför med vissa.
Ja. ja....nog om detta. Får glädjas åt att min lilla prins växer så det knakar och på bvc besöket idag så var han 70 lång och vägde 7,3 kg. Helt normal hörsel och utveckling så det kändes skönt. Har ju varit lite orolig över honom då hans start i livet inte varit den bästa. Nu sitter han här bredvid mig och ljuder fram något i stil med ma...ma....ma och är sötast i världen! Underbara goding :-)

Nu ska jag fortsätta med projekt "lastpallar"  ute i garaget :-)
Många kramar.


min fina lilla prins 

7 kommentarer:

 1. Du ska se att allting ordnar till sist om vi bara hjälps åt
  kram mor/svärmor

  SvaraRadera
 2. Ja du Maria, livet är verkligen orättvist. Ibland önskar man att vissa saker bara är en ond mardröm. Fast vi måste tänka positivt och glädjas åt livets ljuspunkter. Skönt att allt var bra med Vincent, den lille godingen;-) Många kramar tillbaka
  mamma/mormor

  SvaraRadera
 3. De va väl den oturen ni skulle ha. Så nu vänder de :) Tänk du/ ni har ju en söt liten prins hos er =D men jag vet hur de känns. Kram Evelina

  SvaraRadera
 4. Flera tråkigheter på en gång...inte kul.....skönt att allt är bra med den lille.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Usch vilken trist dag. Lägg den bakom er fort som tusan!

  Kram

  psst. jag har en sak till dig inne på min blogg!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack alla för er omtanke!
  Fiona: Ohhh spännande. Ska kolla strax!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej, min mamma sa till mig en gång... en olycka kommer inte ensam, oftast kommer de 3 st på en gång..... och det har ju du haft nu.... och visst stämmer det att det är bättre att de kommer på en gång än att det kommer då och då så är man precis hämtat sig från den ena jag då kommer den andra.... så händerna upp för 3 olyckor på en gång och en svår period i livet än långdragna återkommande olyckor.... kram

  SvaraRadera