torsdag 23 maj 2013

Mitt sista inlägg på bloggen

Hallå finingar!
Var så sugen på att hoppa lite fallskärm idag men måste fixa klart med staketet i trädgården innan kvällens trx pass sätter igång. Har träningsvärk från gårdagens trx så får se hur det kommer gå :-)

Har funderat väldigt mycket i veckan på bloggen och har kommit fram till att jag inte vill blogga här mer. Har sagt det förr men nu är det definitivt.
Jag kommer bara att ha min tårtblogg kvar och där uppdaterar jag ju några gånger i månaden men känner att det räcker.
Jag har bloggat i 4 år så det kommer inte bli lätt att sluta skriva när man är van vid det men jag känner att det är dags att avsluta nu av olika själ :-)
Jag har träffat så många fina människor genom bloggen och vi har haft så trevligt när vi träffast IRL och en del av er kommer jag ju att ha kontakt med och träffa även i fortsättningen och en del av er kommer jag kanske inte att träffa igen men då är ju Facebook super där vi har varandra och kan "följa" varandra med bilder, inbjudningar o annat skoj :-)
Jag vet att det är en del som kommer att bli besvikna nu bland mina nära o kära som läser här varje dag men ni får kolla in min tårtsida istället och så får ni ju givetvis ringa så ofta ni bara vill och komma hit istället när ni vill. Ni är alltid välkomna! :-)

Tänkte sammanfatta de här fyra åren med lite bilder (hur ska man kunna välja?? Går ju inte!)
Började med ett blygt litet inlägg om fallskärmshoppning och ny frisyr


Äventyren har avlöst varandra genom åren. Har haft sjukt roligt med maken min
Red mycket ett tag men tröttnade o ville bara ha fallskärmshoppningen och träningen kvar 

Boooom....oturen börjar förfölja migNästa otur
Tog över ett år hos sjukgymnasten att bygga upp benet igen


Min fina vän som kändes som en syster för mig flyttar utomlands. Blev tomt utan henne.

Har blivit en del resande som jag skrivit om

Massor av outfits har visats
Massor av make up tips har det blivit....

...och Odd Mollysar

Kreativiteten har flödat med all tfrån maskerad outfits till hemmafix


Mer resor...

...och mer roligheter

Massor av kärlek....

....och recept har jag delat med mig av


Har träffat så många fina människor genom bloggen.

Bakningen kom igång på allvar


Jag har delat med mig av det största i livet, graviditeten och vårt barn


Och mycket träningstips och träningskläder

Oj det är inte lätt att välja bland 1000 tals bilder och det känns lite vemodigt att avsluta denna blogg, min dagbok som var tänkt till familj och släktingar men som allt fler blev intresserade av.

Nu ska jag, maken och min underbara lilla prins Vincent ha en förhoppningsvis varm o trevlig sommar(börjar med ridning imorgon hos en vän) och en efterlängtad resa till Turkiet och en resa till Thailand i vinter(Cecilia, välkommen hem från Turkiet idag. Hoppas ni hade det skönt där!) hoppa fallskärm, gå på sommarmarknader, åka till Pannkaksladan, vara på stranden, baka tårtor, fira 5 årig bröllopsdag och mycket mycket mer. Jobbet börjar om 3 månader och prinsen börjar förskolan och ska få träffa många nya jämnåriga och förhoppningsvis framtida kompisar att leka med de åren han kommer att gå där och jag tror han kommer trivas som fisken i vatnet. Han är en nyfiken och framåt liten kille som sin mamma o pappa och inte det minsta blyg så jag oroar mig inte och jag litar på att personalen tar väl hand om honom men det kommer bli jobbigt att lämna bort honom i början såklart. Det tycker ju de flesta föräldrar. Man är ju van att ha dem hos sig om dagarna :-)
Jag hoppas att ni vill följa mig på min tårtblogg(jag har lagt till en "följ ruta" ni kan ansluta er till precis som man kan till denna bloggen och kika in på mina skapelser. Kommer att uppdatera där redan i helgen och i veckan som kommer  :-)
Kommer sakna era fina kommentarer ni har gett till mig under årens lopp men ni kanske skriver en liten hälsnng ibland till mig på tårtbloggen :-)

Ta hand om er.
Många stora kramar


 

27 kommentarer:

 1. Kommer att sakna din blogg, men vi ses ju på Facebook. Allt har sin tid och om avsluta känns rätt så är det just det du ska göra.
  Tack för att jag fått följa med i ditt liv och speciellt med lille Vs ankomst.
  Och jag hoppas vi kan få beställa en alldeles speciell handbollstårta till en 10-åring i oktober.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då det gör vi och den är redan inbokad ;-)
   Kram!!

   Radera
 2. Jag följer helt klart med dig till tårtbloggen:) Det har varit roligt att följa dig här under tiden du bloggat. Sista bilden är underbar!
  Kram och ses bland tårtorna:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör vi och jag fortsätter ju titta in os dig och alla dina superduperbraiga hudvårdstips :-)
   Kram!

   Radera
 3. Nä vad trist! Kommer att sakna din blogg massor! Men vi ses ju ändå!! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör vi ju ;-)
   Och jag kommer fortsätta kika in hos dig såklart :-)
   Kram!

   Radera
 4. Såå tråkigt att du ska sluta blogga, men det är bara DU och ingen annan som känner om du vill lägga ner bloggen. Kommer att sakna den jättemycket, för det första jag gör på morgonen innan jag kör till jobbet är att gå in på din blogg och läsa, med en kopp kaffe bredvid mig. Du har haft så oroligt många fina och tänkvärda inlägg, och inte att glömma alla underbara bilder som du delat med dig av.
  Stor kram mamma <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men kanske någon gång i framtiden så startar den upp igen. Man vet aldrig men annars ser du ju mig flera dar i veckan ju haha.
   Kram

   Radera
  2. Kram kram ;-))

   Radera
 5. Fick el liten tar i ogat, tack for de fina orden,

  saknar dig jatte mycket <3

  Kram
  J

  SvaraRadera
 6. Din mamma är en klok kvinna,"word" på vad hon skriver och jag följer dig givetvis till tårtbloggen. Stora kramar och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt för oss som läser men det måste kännas rätt att skriva och blogga så du gör ju det som är rätt för dig. Kommer sakna dig och dina fina inlägg här. Tack för de här bloggåren och allt du bjudit på och jag hoppas vi syns i cyberspace på annat sätt Jag kan ju följa dig lite på FB och i tårtbloggen förstås :)
  Lycka till med allt nu och ha en riktigt fin sommar

  Kramar i massor <3
  /Vivvi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja o jag kommer ju kika in hos dig som vanligt :-)
   Kram!!

   Radera
 8. Kommer sakna din fina blogg, men jag förstår. Du tar så fina bilder och gillar dina tränings inlägg. Ska följa dej på tårtbloggen nu :) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kommer säkert klia i fingrarna och jag har tänkt många gånger att jag ska starta en träningsblogg men just nu vill jag det inte men man vet aldrig hur det blir senare.
   Kram på dig!

   Radera
 9. Ha det så bra Maria:) Kommer att kolla in dina fantastiska tårtor! Kram

  SvaraRadera
 10. Kommer att sakna din blogg men förstår fullständigt! Ha det så bra! Kramar Linsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma. Tror jag själv kommer sakna det enormt mycket i början :-(
   Kram!

   Radera
 11. Kommer sakna din blogg!! Men vi ses på fb och på tårtbloggen så klart :-) Förstår att man tar ett sånt val - har själv funderat på det ibland. Det tar otroligt mycket tid. Säker på att du gör rätt, lycka till med tårtblogg och allt annat.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Tack för allt du delat med dig av till oss läsare!! Förstår beslutet även om det är tråkigt.. Måste ju ta en massa tid! Läser gärna hos andra men bloggar inte själv.
  Lycka till i livet med allt du gör!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 13. Kommer att sakna din blogg! (har kikat in här dagligen). Ska följa dej på tårtbloggen. Lycka till med allt ! kram Ella :)

  SvaraRadera
 14. Kommer nog själv sakna det men får se om ett par månader hur jag känner då.
  Kram!

  SvaraRadera