tisdag 22 oktober 2013

Färskostfylld fläskytterfilé med gurksås

Godkväll!

Nu har köksan varit igång igen och jag testade det sista recpetet från Linas matkasse.
Tänkte dela med mig av receptet med lite små förändringar från min sida.

Börja med att sätta ugnen på 175 grader.

Blanda samman
100g cremecheese(gärna med örtsmak)
1 vitlöksklyfta
2 tsk paprikapulver
1/2 kruka hackad oregano
1 tsk salt

Bryn 1 st fläskytterfilé i smör + med salt o peppar.
Gör ett långt snitt i filén och fyll den med röran.
Sätt in i ugnen i ca 20 min eller tills den är helt klar(skär ett snitt i den o kolla)

Riv 1/2 gurka och lägg i en skål och blanda i 2 dl cremefrech, 1 vitlöksklyfta + salt och peppar.

Servera med ris, gurkstavar och morötter.

Såhär blev kvällens tallrik:


Smaklig spis:-)
Kram

 

2 kommentarer:

  1. Wow, hade platsat i vilket kock program som helst :-) kram mamma

    SvaraRadera
  2. Hur sjutton fick du till dom däringa gurkstavarna?????

    SvaraRadera