tisdag 16 juli 2013

Då har jag bestämt mig

Hej, vad kul att få så många positiva röster!
Har bestämt mig för att blogga lite sporadiskt igen men inte fullt så mycket om all min vardag som tidigare. Vissa dagar kommer jag inte att skriva något alls eller bara lägga ut några bilder.
En vän skrev så här till mig:

Läste ditt inlägg. Skit i om folk e avundsjuka, du är så självständig så det kan inte röra dig i ryggen ens/Anna

Nä... egentligen borde jag väl inte bry mig och blogga om det jag tidigare gjort och det kommer jag att göra men lite mer åt mat o bakhållet o lite mindre detaljerat om livet, outfits osv även om det kommer att dyka upp några outfits då och då och fallskärmsbilder tyckte en del av er var kul så det ska ni få se:-)

Ha nu en underbar kväll. Själv ska jag fortsätta leka grillmästare och i morgon så tar vi en liten tillbakablick på dessa två månaderna som gått eller vad säger ni? ;-)


Semester juni 2013

Kram

 

9 kommentarer:

 1. Trevligt att du är tillbaka!
  Instämmer i att du ska strunta i folk, men förstår vad du menar.
  Fin bild på lilla familjen!

  SvaraRadera
 2. Välkommen åter!
  Vilken underbar bild...så fint ni matchar varandra!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Kul,vill gärna få följa dej ett tag till. Får man fråga vilken årgång du tillhör? Bara en liten nyfiken fråga, sommarhälsning från mig.

  SvaraRadera
 4. Håller med vad Anna skrev till 100 %. Och det ska bli så kul att följa din blogg igen :-) Kram mamma

  SvaraRadera
 5. Helen: Årgången är 1980 :-D
  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig Bild! Och jag älskar orange:))
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ljuvlig bild och vilken fin header du har fixat till :).
  Jag är glad över ditt beslut och ser framemot att fortsätta läsa här.

  Kram
  Ulrica

  SvaraRadera
 8. Underbar bild på er vid stranden! Roligt du börjar lite smått igen o med annan inriktning är nog klokt. Håller med om att du inte skall bry dig/ta åt dig, svenska avundsjukan har alltid funnits o kommer alltid vara kvar. Bara skaka av sig, sträck på dig istället o var stolt över vad du åstadkommer. Njut av dagen!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 9. Hej Maria! har upptäckt att du är tillbaka, jättekul och jag absolut kommer att följa dina inlägg!!! Du ser strålande ut i ditt blånda hår och i allt annat :)! avundsjukan dock finns i alla kulturer, jag tror att den mer knuten till det mänskliga och inte till det kulturella. jag är utlänning, förresten :). Själv vill jag gärna inspireras och få drivkraft när jag läser om andras liv och jag vet att de bloggar jag läser ger mig mycket, på ett eller annat sätt...kram på dig, du är superduktig!

  SvaraRadera